A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

Інформація про надання роботодавцям та фізичним особам-підприємцям допомоги по частковому безробіттю на час карантину

Дата: 08.07.2020 14:27
Кількість переглядів: 402

Інформуємо громадськість Кролевецького району про хід виконання статті 47¹ Закону України «Про зайнятість населення», а саме надання допомоги по частковому безробіттю як працедавцям на найманих працівників, так і підприємцям, які не використовують найману працю. За час дії норми Закону фахівцями Кролевецької районної філії Сумського ОЦЗ були надані послуги та практична допомога в підготовці документів на отримання виплат по частковому безробіттю 333 суб′єктам підприємництва. 

Так, роботодавцями району було подано 32 пакети документів, які дали можливість 222 найманим працівникам отримати матеріальну підтримку в розмірі двох третин заробітку, втраченого у звязку з карантином. Прийом документів та відшкодування коштів по частковому безробіттю найманим працівникам триває.

Станом на 06.07.2020 року фахівцями філії прийнятий 301 пакет документів на отримання коштів фізичними особами-підприємцями, які не використовують найману працю. В нашому районі кількість бажаючих реалізувати своє право з отримання державної допомоги одна з найвищих. До прикладу за аналогічний період в Білопільському районі документи подали 276 підприємців, в Бурині - 225, Краснопіллі-143, Недригайлові-138, Путивлі-159, Тростянці-259.

На 07.07.2020 року  попередня сума коштів по частковому безробіттю суб′єктам підприємництва Кролевеччини  складає  2 млн. 262 тис. грн. З них 685 тис. грн. на найманих працівників, решта – підприємцям, які не використовують найману працю. Зі зростанням звернень та продовженням карантинних обмежень ця сума щоденно зростає.

Всі, хто припиняв свою діяльність в період карантину та ще не скористався можливістю отримати державну фінансову допомогу по частковому безробіттю може звернутися до Кролевецької районної філії Сумського ОЦЗ (м. Кролевець, проспект Миру,7) та подати на розгляд відповідний пакет документів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь