A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

Кролевецькі силачі перемагають та встановлюють нові рекорди

Дата: 27.07.2020 08:24
Кількість переглядів: 404

Фото без опису

Днями відбувся чемпіонат міста Сум з жиму лежачи та класичного жиму лежачи серед всіх вікових груп. Турнір присвячений пам’яті почесного громадянина міста Суми, майора міліції, учасника АТО, кавалера ордену ” За мужність” І ступеня Ткаченко Олександра Григоровича.

Місто Кролевець представляло 14 спортсменів, які відзначилися своєю фізичною підготовкою та вміннями. Так, за результатами змагань, серед юнаків-вихованців ДЮСШ “ОЛІМП” у ваговій категорії до 40 кг: ІІІ місце виборов Степан Пастухов, ІІ місце – Костянтин Гуменюк; у ваговій категорії до 46 кг: ІІ місце – Євгеній Ляшенко, ІІІ місце – Олексій Булах; ваговій категорії до 49 кг: І місце, з новим рекордом області – Павло Джураєв; у ваговій категорії до 53 кг: І місце – Іван Гурін, у ваговій категорії до 59 кг: І місце – Антон Сусло, у ваговій категорії до 66 кг: І місце – Артур Бєлоусов, у ваговій категорії до 83 кг: І місце – В’ячеслав Сахно.

В екіпірувальному дивізіоні: у ваговій категорії до 83кг: І місце зайняв Олег Жижневський. Серед юніорів, у ваговій категорії понад 120 кг: І місце – Дмитро Лобода. Серед ветеранів, у ваговій категорії до 66 кг: Олександр Бурма – І місце, до 83 кг: І місце у Юрія Сусло. Серед чоловіків, в екіпірувальному дивізіоні, у ваговій категорії до 105 кг – І місце у майстра спорту України, тренера-викладача ДЮСШ “ОЛІМП” Дениса Коноваленка.
 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь