Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

У Кролевці ошукали родину на 17 тисяч гривень за схемою “Ваш син потрапив в ДТП”

Дата: 27.07.2020 09:16
Кількість переглядів: 392

Фото без опису

 

Днями, на стаціонарний телефон до родини кролевчан зателефонували невідомі і повідомили, що їх син потрапив в ДТП і перебуває в Кролевецькій ЦРЛ з тяжкими травмами. За словами зловмисників, на термінову операцію потрібно 17 тисяч гривень.

Як повідомили у Кролевецькому відділенні поліції, куди звернулись постраждалі, зловмисники вмовили постраждалих передати кошти перевіреній особі і кролевчани повірили. За короткий час до них прийшов невідомий чоловік, який і забрав всю суму коштів.

Вже потім люди схаменулися і зателефонували синові, а потім і до правоохоронців, коли зрозуміли, що потрапили в шахрайську пастку. Відкрите кримінальне впровадження і встановлюються особи зловмисників. А Кролевецькі поліцейські знову звертаються до громадян з попередженням про шахраїв та їх підступні методи незаконного заробітку на чужому горі.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь