Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

Сусідній район «закрили» через спалах коронавірусу

Дата: 27.07.2020 15:26
Кількість переглядів: 446

Фото без опису

 

Вчора, 25 липня, голова Середина-Будської районної державної адміністрації Віктор Губенко скликав районну комісію з питань ТЕБ та НС на позачергове засідання.

Необхідність у швидкому реагуванні виникла у зв’язку з інформацією від вірусологічної лабораторії Сумського лабораторного центру про підтверджені станом на 25 липня випадки захворювання на коронавірусну інфекцію ще у 7 мешканців Середино-Будського району.

Захворіли 2 особи по м. Середина-Буда та 5 осіб по смт Зноб-Новгородське. Серед захворілих є медичні працівники Середино-Будської підстанції Сумського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф та КНП «Зноб-Новгородська АЗПСМ».

На підставі рішення протоколу районної комісії з питань ТЕБ та НС на території Середино-Будського району, з 26 липня посилюється протиепідемічний режим, заборонено всі масові зібрання, спортивні та розважальні заходи, обмежено рух транспорту на внутрішньорайонних маршрутах, припинено автобусне сполучення з містом Шостка, рух автобуса «Суми-Зноб-Новгородське» тимчасово змінено, зазначений рейс курсуватиме лише до м. Середина-Буда, до особливого розпорядження. Дотримання карантинного режиму контролюватиме мобільний пересувний блок-пост.

Нагадаємо, станом на сьогодні, 26 липня, Covid-19 підтвердили у 19 осіб (м. Суми – 2, Сумський р-н – 3, м. Конотоп – 2, м. Охтирка – 1, Краснопільський р-н – 1, Білопільський р-н – 1, С-Буда – 1, С-Будський р-н – 9.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь