A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

До середини серпня не реєструватимуть юр. осіб, ФОП та громадські формування

Дата: 05.08.2020 16:50
Кількість переглядів: 355

Фото без опису

 

У зв’язку з проведенням технічних робіт, прийом громадян з питань реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань не буде проводитися з 5 по 16 серпня включно. Про це повідомили у центрі надання адміністративних послуг міста Кролевець.

Як роз’яснили у Мін’юсті, в цей період будуть переноситись дані зі старого реєстру до нового і доступ реєстраторів до ЄДР протягом цього часу буде відсутній.  

«Документи на реєстрацію не прийматимуться з 00 годин 5 серпня, а документи, подані до цього часу, повинні бути опрацьовані до 18 години 7 серпня. Просимо вибачити за тимчасові незручності та запланувати проведення реєстраційних дій (реєстрацію юридичних осіб та ФОП, зміну директора, внесення змін до зареєстрованих даних тощо) до 5 серпня або ж після 16 серпня 2020 року», — сказав міністр юстиції Денис Малюська

Також він наголосив, що протягом періоду перенесення даних Колегія з розгляду скарг у сфері державної реєстрації продовжуватиме працювати, матиме доступ до ЄДР та зможе оперативно реагувати на потенційні рейдерські атаки.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь