A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

Новий портативний УЗД-апарат встановлено в Кролевецькій ЦРЛ

Дата: 11.08.2020 11:14
Кількість переглядів: 639

Фото без опису

 

Сьогодні, 10 серпня у Кролевецькій ЦРЛ було відкрито кабінет з новим портативним УЗД-апаратом. Його придбали за 1,4 мільйони гривень, які були виділені з міського бюджету.

Почесну місію з перерізання стрічки до кабінету, де населення району отримуватиме дану послугу, було доручено Кролевецькому міському голові Олександру Бобровицькому та народному депутату України Михайлу Ананченку, що був запрошений на непересічну подію для нашої лікарні.

Як розповіла лікар-рентгенолог Кролевецької ЦРЛ Ірина Степанченко, відтепер в лікарні буде працювати одночасно два кабінети ультразвукової діагностики і можна буде обстежити більшу кількість людей швидко і якісно. Також планується проведення виїзних прийомів громадян в селах району, адже новий апарат дуже легко транспортується.

“Цей апарат дійсно сучасний, портативний, має чотири види датчиків. На ньому можна проводити усі види досліджень: від органів черевної порожнини, гінекології, урології, молочні залози, судини, серце тощо. У новому УЗД-апараті висока якість зображення, встановлені сучасні автоматичні розрахункові програми, що дуже важливо, зокрема в кардіології. Знімки можуть бути одразу надруковані і пацієнти матимуть змогу отримати консультацію спеціаліста в іншій лікарні”, – зауважила Ірина Степанченко, яка подякувала присутнім за увагу до Кролевецької лікарні і постійну підтримку закладу.

 

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь