A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

16 осіб з інвалідністю Конотопське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Сумській області забезпечило технічними засобами реабілітації, протезуванням

Дата: 20.08.2020 09:27
Кількість переглядів: 355

Фото без опису

 

16 осіб з інвалідністю Конотопське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Сумській області забезпечило технічними засобами реабілітації, протезуванням 

 

Потерпілі унаслідок нещасних випадків на виробництві або професійних захворювань (далі потерпілі) мають право на забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації відповідно до Закону України "Про загальнообов'язкове державне соціальне страхування" від 23.09.1999 № 1105-XIV. Забезпечення проводиться за рахунок коштів Фонду соціального страхування України. Необхідність у забезпеченні потерпілих технічними та іншими засобами реабілітації визначають медико-соціальні експертні комісії з розробленням індивідуальної програми реабілітації на підставі висновку лікувально-консультативної комісії лікувально-профілактичних закладів. 

Конотопське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Сумській області опікується потерпілими, що проживають у м. Конотоп, Конотопському та Кролевецькому районах.

За період з січня по серпень 2020 року 2 особи з інвалідністю забезпечені протезними виробами, профінансовано витрати на проїзд одному потерпілому до підприємства, що здійснювало виготовлення протезу. Крім того профінансовано витрати для післягарантійного ремонту протезного виробу.

Потерпілі, яким визначена потреба в ортопедичному взутті, забезпечуються двома парами на їх вибір – зимового та/або літнього. В 2020 році 9 потерпілих забезпечені ортопедичним взуттям. 

Спеціальним засобом для орієнтування, а саме електронним годинником був забезпечений потерпілий з інвалідністю по органах зору.

Також Конотопське відділення турбується, щоб потерпілі вчасно отримали допоміжні засоби для особистої гігієни, допоміжні засоби для особистого догляду та захисту, іншими технічними засобами реабілітації.

Загалом за 7 місяців поточного року витрачено на технічні та інші засоби реабілітації 96,2 тис. гривень.

 

Начальник відділення Г.Листопад


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь