Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

У Кролевецькому лісомисливському господарстві провели аудит

Дата: 20.08.2020 14:52
Кількість переглядів: 453

Фото без опису

 

На державному підприємстві «Кролевецьке лісомисливське господарство» успішно проведено другий контрольний аудит лісоуправління і внутрішнього ланцюжка поставок по системі FSC на відповідність вимогам застосовних стандартів FSC.

Як зазначили на підприємстві, аудит був дуже насичений і включав в себе велику кількість питань, таких як: інспекція виробничих потужностей і місць зберігання продукції; інспекція обраних під час аудиту ділянок у лісі; перевірка виконання виставлених умов і вимог про усунення незначних невідповідностей; перевірка записів із закупівлі, продажу і виробництва, включаючи рахунки-фактури, документацію по відвантаженню продукції, коефіцієнти виходу продукції і річний звіт із закупівлі та продажу сертифікованої продукції; опитування керівництва і робітників; опитування громадськості; контроль за маркуванням продукції підприємства та багато іншого.

Лісова сертифікація за системою FSC – це оцінка відповідності ведення лісового господарства і лісокористування затвердженим Принципам Лісової Опікунської Ради (Forest Stewardship Council).

Метою є забезпечення економічно, екологічно і соціально збалансованого ведення лісового господарства.

Фото без опису
Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь