A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

Як на Кролевеччині святкуватимуть День прапора та День незалежності України?

Дата: 25.08.2020 15:18
Кількість переглядів: 544

Оскільки 24 серпня Україна відзначає День незалежності України, вихідними будуть 22, 23 і 24 серпня. Тож, додатковий вихідний у понеділок отримують і кролевчани. А 23 серпня випадає ще одне важливе державне свято – День прапора України.

Через загрозливу ситуацію з коронавірусом в районі відзначатися державні свята будуть здебільшого онлайн. Зокрема, з 21 серпня стартував флешмоб у соціальних мережах з хештегом #люблюУкраїну. Організатори пропонують мешканцям району освідчитись рідній країні у коханні світлинами, відео чи іншим чином.

Також, онлайн святкування Днів села Мутин, Обтове, Божок відбудуться 22 серпня, транслюватимуться події на сторінці Кролевеччина культурна у фейсбуці. 23 серпня на даній сторінці можна буде переглянути онлайн поздоровлення від творчих колективів сільських будинків культури.

Нечисленим буде урочистий мітинг “Моя Україна єдина та вільна” біля пам’ятнику Тараса Григоровича Шевченка 24 серпня, о 10.00 годині. Захід проводитиметься з дотриманням встановлених епідемічних обмежень, адже наш район потрапив у “жовту зону”.

Опісля цього, відбудуться онлайн-привітання від народних аматорських колективів районного будинку культури та в мережі відсвяткуємо і День села Спаське.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь