A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

Інформаційна атака на Кролевецького міського голову не вдалася

Дата: 27.08.2020 14:26
Кількість переглядів: 467

Фото без опису

 

Сьогодні, 26 серпня, у ряді обласних Інтернет-видань було опубліковано недостовірну інформацію щодо того, що Національне агентство із запобігання корупції склало адміністративний протокол на Олександра Бобровицького за корупційне правопорушення. Начебто він не надав інформацію на вимогу НАЗК для перевірки його декларації.

За словами Кролевецького міського голови, дані видання поспішили із розповсюдженням інформації, адже вона не відповідає дійсності. НАЗК дійсно звернулося до міської ради, але не з приводу декларації мера, а з питання надання інформації щодо окремих громадян, їх майнового стану, з вимогою про надання правовстановлюючих документів.

«Є відкритий державний реєстр про нерухоме майно громадян, до якого мають доступ посадові особи державної влади та органів місцевого самоврядування. Кролевецька міська рада надала відповідь про це, з посиланням на відповідне законодавство. Від НАЗК прийшов повторний запит, тоді були надіслані звернення у відповідні установи та організації і зібрана необхідна інформація про громадян.

Вона була надана запитувачу. Міський голова є підписантом кореспонденції, яку готують виконавці», – розповіла секретар міської ради Олена Рекуха, яка і вела переписку з НАЗК. Вона зауважила, що у НАЗК вирішили, що їм надали неправильну відповідь і склали протокол про адміністративне правопорушення за статтею 188 КУАП. Зазначене правопорушення не пов’язане з корупцією і дана стаття не входить до відповідної глави даного Кодексу. Адміністративне правопорушення настає лише за рішенням суду.

«Я знаю, що це інформаційна атака перед виборами, і знаю, хто за цим стоїть. Тим паче, що дану інформацію вже прибрали з першоджерела і посилання є недоступним. У виданні мають дати спростування, адже там використані зовсім не правильні трактування, які вводять людей в оману і шкодять моїй репутації. Це брудні політичні ігри», – сказав нашому виданню Олександр Бобровицький.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь