A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

У кожній школі Кролевецької ОТГ самі визначаються з форматом проведення Дня знань

Дата: 01.09.2020 10:44
Кількість переглядів: 3045

Фото без опису

 

Про це нашому виданню розповіла начальник управління освіти, молоді, спорту, культури та туризму Кролевецької міської ради Наталія Діброва.

“Розпочинається новий навчальний рік в усіх зонах, окрім “червоної”. Ми, наразі відносимся до “жовтої” епідемічної зони. Виходячи з цього, з додержанням усіх необхідних протиепідемічних заходів, у кожному навчальному закладі формат проведення Дня знань визначають керівники на власний розсуд. У кожній школі є свої особливості”, – підкреслила керівник освітньої галузі ОТГ.

Як ми вже повідомляли, у МОЗ оприлюднили відповідні вимоги до протиепідемічних заходів у закладах освіти на період карантину. Вони розроблені для закладів позашкілля, загальної середньої, фахової передвищої освіти, а також профтехів і вишів.

“Усі заклади освіти забезпечені масками, антисептиками, рідким милом, відповідно до потреби працівників. Замовлене необхідне обладання, адже виробники не встигають виконувати замовлення, бо попит перевищив усі очікування. Антисепктики в школах будуть використовуватися лише в тому випадку, якщо не буде можливості дітям помити руки, щоб не нашкодити здоров’ю учнів. Усі заклади освіти укомплектовані посадами медичних сестер. Вони забезпечені відповідним захисним одягом, створені відповідні бокси. Дитсадки ми забезпечили пірометрами, а обласний депутат Володимир Горох допоміг із забезпеченням шкіл”, – підкреслила Наталія Діброва.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь