A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

У Кролевці започатковано турнір з волейболу пам’яті захисників України

Дата: 01.09.2020 10:57
Кількість переглядів: 4103

Фото без опису

 

У суботу, 29 серпня, на стадіоні “Спартак” імені Миколи Лавринця, у Кролевці пройшов перший турнір пам’яті захисників України. Його започатковано за інціативи депутата міської ради Оксани Пилипенко. Відкриваючі турнір присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих воїнів, що боронять рубежі нашої країни на сході. Серед загиблих за незалежність України і семеро кролевчан.

Віддаючи данину пам’яті мешканцям району, що поклали свої життя на алтар перемоги та всім українцям, що ціною найдорожчого відстоювали Батьківщину, організатори поклали квіти до пам’ятного знаку, що в Сквері захисників України.

На відкритті турніру, почесну місію підняття прапору держави доручили наймолодшому учаснику змагань 15-річному Валерію Пільтяю. Перед гостями турніру виступила його засновниця Оксана Пилипенко, яка побажала перемоги найсильнішим. Також, слово взяли Василій Горкун, представник оргкомітету змагань та ветеран волейболу Віктор Дісковський.

Про порядок проведення волейбольних змагань розповів головний суддя, викладач кафедри ТМФВ Глухівського НПУ Сергій Редько.

Для участі в змаганнях прибули вісім команд з Кролевця, Дружби, Глухова, Коропа, Конотопа, села Мутин та Шосткинського району. Протягом цілого дня волейболісти боролися за призи та кубок Турніру. До речі, на центральному стадіоні стало на один волейбольний майданчик більше. Його було споруджено для занять волейболом організаторами даного турніру.

“Ми вийшли з першого місця у групі. Напевно не налаштувались після переходу на інший майданчик, без твердого покриття. Можу сказати, що це не суперник виграв, а ми програли”, – сказав після гри з командою Шосткинського району капітан кролевчан Олександр Помазан.

За результами гри, кролевчани не потрапили до трійки переможців, зайняли четверте місце. Третє місце виборола команда з Шосткинського району. А у фіналі зустрілися найсильніші – Глухів та Дружба. Глухівчани розгромили суперників із рахунком 2:0 і стали переможцями І Турніру пам’яті захисників України.

Як зазначили переможці турніру, вони є частими гостями в Кролевці, на товариських змаганнях, адже тут у них багато друзів, однодмців і у нас створені гарні умови для гри в волейбол. Вони відзначили, що всі команди грали достойно і турнір був цікавий, насичений духом чесних та безкомпромісних змагань.

Від депутата Кролевецької міської ради Оксани Пилипенко та її команди з ГО “Кролевеччина Разом”, усі переможці змагань отримали грошові винагороди та медалі відповідного гатунку, а володарі першого місця ще й привезли до дому Кубок Турніру пам’яті захисників України.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь