Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

Кролевецький саксофоніст зняв кліп на відомий саундрек до фільму про Джеймса Бонда + Відео

Дата: 02.09.2020 08:26
Кількість переглядів: 4749

Фото без опису

 

Кролевчанин Влад Біляченко, який вже відомий нашим читачам завдяки своїм талантам, зняв вже другий кліп, в якому виконав кавер на пісню Billie Eilish – No Time To Die.

“Я захоплююсь переглядом фільмів про Джеймса Бонда і пісня Billie Eilish стала саундтреком до нового фільму, який вийде незабаром. До того ж, перш за все, я оцінюю пісню і приблизно уявляю її звучання на моєму інструменті, слухаю записи відомих саксофоністів і настільки надихнувся даною композицією, що мені захотілося її записати”, – розповів нашому виданню Влад.

У відеокліпі саксофоніст поєднав чарівні звуки саксофону з красою рідної природи Кролевецького краю, з романтичним заходом сонця і музикою, яка надихає на романтичний лад.

“Головним посилом даної композиції є те, що ніколи не можна зупинятися на досягнутому, постійно йти вперед і самовдосконалюватися. Я прагну до цього, але не все виходить, як хотілося, адже перерва між першим та другим кліпом становила більш ніж чотири місяці, за цей час я намагався записати дві композиції, але не вдавалося”, – сказав Владислав Біляченко.

Відеоматеріали
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь