A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

Кролевецький саксофоніст зняв кліп на відомий саундрек до фільму про Джеймса Бонда + Відео

Дата: 02.09.2020 08:26
Кількість переглядів: 4719

Фото без опису

 

Кролевчанин Влад Біляченко, який вже відомий нашим читачам завдяки своїм талантам, зняв вже другий кліп, в якому виконав кавер на пісню Billie Eilish – No Time To Die.

“Я захоплююсь переглядом фільмів про Джеймса Бонда і пісня Billie Eilish стала саундтреком до нового фільму, який вийде незабаром. До того ж, перш за все, я оцінюю пісню і приблизно уявляю її звучання на моєму інструменті, слухаю записи відомих саксофоністів і настільки надихнувся даною композицією, що мені захотілося її записати”, – розповів нашому виданню Влад.

У відеокліпі саксофоніст поєднав чарівні звуки саксофону з красою рідної природи Кролевецького краю, з романтичним заходом сонця і музикою, яка надихає на романтичний лад.

“Головним посилом даної композиції є те, що ніколи не можна зупинятися на досягнутому, постійно йти вперед і самовдосконалюватися. Я прагну до цього, але не все виходить, як хотілося, адже перерва між першим та другим кліпом становила більш ніж чотири місяці, за цей час я намагався записати дві композиції, але не вдавалося”, – сказав Владислав Біляченко.

Відеоматеріали
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь