A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

Благодійна допомога до Дня знань: Конотопська загальноосвітня санаторна школа-інтернат І-ІІ ступенів отримала подарунки від “ЕНЕРА СУМИ”

Дата: 02.09.2020 08:28
Кількість переглядів: 4923

Фото без опису

 

Енергопостачальна компанія “ЕНЕРА СУМИ” привітала вихованців Конотопської санаторної школи-інтернату з початком нового навчального року. Про це повідомили на сайті компанії.

Енергетики завітали на свято першого дзвоника з подарунками – першокласникам вручили індивідуальні презенти, для закладу придбали сушарки для рук, футбольні м’ячі та набори для настільного тенісу.

“Доброчинство стало для енергопостачальної компанії “ЕНЕРА СУМИ” частиною корпоративної культури. Цього року наші працівники приєдналися до донорського руху. Співробітники Товариства поповнили запас компонентів крові, що у разі необхідності буде використаний для лікування колег, та допомогли пацієнтам відділення онкогематології обласної дитячої лікарні. Навесні з метою запобігання поширенню коронавірусної інфекції придбали для обласного госпіталю ветеранів війни маски, захисні екрани для обличчя і окуляри. Тому, коли керівництво Конотопської школи-інтернату звернулося з проханням надати фінансову допомогу, без вагань зголосилися підтримати освітній заклад. Зокрема, закупили 7 сушарок для рук, футбольні м’ячі, набори для настільного тенісу та персональні подарунки для першокласників. Можу з впевненістю сказати, що енергетики Сумщини роблять життя світлішим не лише забезпечуючи безперебійне постачання електроенергії до кожної оселі, а й долучаючись до благодійних справ”, – зазначила директор ТОВ “ЕНЕРА СУМИ” Ірина Лошак.

Конотопська загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів – реабілітаційний заклад для дітей з малими та неактивними (затухаючими) формами туберкульозу. Наразі тут навчаються і лікуються 270 дітей з усієї області, 27 із них – першокласники.

У освітньому закладі дбають про систематичне вдосконалення матеріально-технічної бази, впровадження сучасних технологій у навчально-виховний процес та підвищення мотивації учнів до засвоєння знань. Черговий навчальний рік розпочинається в умовах карантину, тож у пріоритеті – безпека педагогів та вихованців санаторної школи-інтернату.

“Оскільки Конотоп знаходиться в “зеленій” зоні, ми розпочинаємо навчальний рік в усіх класах. Школа дотримується правил і обмежень, які встановлені наказом Головного санітарного лікаря України, а саме: на входах до всіх приміщень встановлені дезінфектори, заклад забезпечений інфрачервоними безконтактними термометрами, дозаторами із рідким милом, паперовими рушниками. Усі запасні виходи відкриті, столи в їдальні розташовані на дистанції, усі коридори школи і гуртожитку обладнані бактерицидними лампами. Крім того, тимчасово скасована кабінетна система, діти перебувають в одному класі, проводяться заняття на відкритому повітрі. На виконання протиепідемічних заходів ми маємо встановити у туалетних кімнатах електричні сушарки для рук. Щиро вдячні ТОВ “ЕНЕРА СУМИ” за те, що відгукнулися на наше прохання про допомогу і придбали необхідне для закладу обладнання”, – говорить Олександр Аптерман, директор КЗ “Конотопська загальноосвітня санаторна школа-інтернат І-ІІ ступенів” Сумської обласної ради.

Енергопостачальна компанія “ЕНЕРА СУМИ” планує й надалі розвивати традиції доброчинства та допомагати тим, хто цього потребує та підтримувати різноманітні благодійні ініціативи.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь