A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

Мер Кролевця прокоментував свою відсутність на сесії міської ради

Дата: 07.09.2020 11:30
Кількість переглядів: 6126

Фото без опису

У суботу, 5 вересня журналіст нашого видання поспілкувався з Кролевецьким міським головою Олександром Бобровицьким. Очільник громади був присутній на відборі проб, що виконуються для перевірки товщини та щільності закладання асфальтного покриття на дорозі по вулиці Василя Стуса.

“Ні про який “оксамитовий сезон” в Турції, як розповідають окремі представники депутатського корпусу не йдеться. Так, наразі я у відпустці, проте контролюю роботи, що ведуться у Кролевці. Думаю, що через загострення ситуації з коронавірусом, не вдасться і цю відпустку добути до кінця. Зазначу, що невідгуляні дні щорічної та додаткової відпустки мають бути, за законом, компенсовані у грошовому еквіваленті, проте я цього не хочу, адже це кошти міського бюджету, які нам потрібні. Погано, що контролюють саме відпустку, але ніхто не рахує скільки працівники міської ради працюють у вихідні та святкові дні”, – зауважив Олександр Бобровицький.

Він зазначив, що питання, які хотіли задати депутати на сесії, вони мали змогу озвучити та обговорити, як на особистих прийомах, які веде міський голова кожного робочого дня, так і на відповідних комісіях, погоджувальній раді, які були проведені перед сесією, а також при особистих зустрічах, але тоді їм це було не потрібно.

“Вважаю, що підняття цих питань на сесії – більше стосується передвиборчих перегонів, ніж реальної роботи. Зазначу, що питання підсипки та ремонту доріг абсолютно відкриті, це кожен може перевірити, адже ведеться відповідна статистика, усі ці дані є відкритими, як і усі інші бюджетні питання. Проте наразі про конструктив говорити не доводиться – вибори “на носі””, – підкреслив міський голова.

До слова, під час відбору проб на дорозі по вул. Василя Стуса, було зафіксовано, що товщина закладання асфальту близько 12 сантиметрів, при середній встановленій нормі у 9,3 сантиметри. Усі керни, що були відібрані з дороги, з урахуванням встановлених вимог, будуть передані до лабораторії, яка надасть відповідний висновок. Також, міський голова зазначив, що наразі з’їзди з доріг були зроблені з використанням щебню, який надав директор Кролевецького комбікормового заводу Олександр Андрущенко, а потім їх буде заасфальтовано з урахуванням усіх вимог, адже роботи з ремонту дорожнього покриття по Стуса ще не завершені.

“З’їзди з дороги не були одразу зроблені через високу температуру повітря, адже більше тижня температура була вище 30 градусів. При такій високій температурі грейдер міг пошкодити дорожнє покриття, наробити колій і щоб цього не допустити, чекали на зниження температури повітря. Як тільки дозволили погодні умови, з’їзди були одразу зроблені”, – підкреслив Олександр Бобровицький

Вдалося поспілкуватися і з мешканцями вулиці Стуса, які вдячні за нову дорогу, адже вона не ремонтувалася більш ніж 50 років. Проте, місцеві мешканці наголошують, що з підняттям рівня дороги перед ними стало питання відводу води від помешкань і вони звертають увагу влади на необхідність вирішення даної проблеми.

“Усе, що нам обіцяла влада перед минулими виборами – виконано. Це і нова дорога, і проведення вуличного освітлення на нашій вулиці. Також, були зрізані старі каштани, а на їх місце висаджені яблуні”, – зазначила одна з мешканок вулиці В. Стуса.

Фото без опису
 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь