Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

УВАГА КОНКУРС!

Дата: 18.09.2020 09:02
Кількість переглядів: 8063

Фото без опису

 

УВАГА КОНКУРС! 

Конкурсна комісія Кролевецької міської ради оголошує конкурс на посаду ДИРЕКТОРА ОПОРНОГО ЗАКЛАДУ "КРОЛЕВЕЦЬКИЙ ЛІЦЕЙ № 3" КРОЛЕВЕЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ.

Керівником (директором) закладу освіти може бути особа, яка є громадянином України, вільно володіє державною мовою, має вищу освіту ступеня не нижче магістра (спеціаліста), стаж педагогічної та/або науково-педагогічної роботи не менше трьох років, організаторські здібності, стан фізичного і психічного здоров'я, що не перешкоджає виконанню професійних обов'язків.

Кандидати, які бажають взяти участь у конкурсі, подають до Кролевецької міської ради за адресою: Україна, 41300, Сумська обл., Кролевецький р-н, м. Кролевець, вул. Грушевського, № 19, наступні документи:

  • письмова заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України "Про захист персональних даних";
  • автобіографія та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);
  • копія паспорта громадянина України;
  • копія документа про вищу освіту з додатком, що є його невід'ємною частиною), не нижче ступеня магістра (спеціаліста);
  • документ, що підтверджує вільне володіння державною мовою;
  • копія трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної діяльності не менше трьох років на момент їх подання;
  • довідка про відсутність судимості;
  • довідка про проходження попереднього (періодичного) психіатричного огляду;
  • мотиваційний лист, складений у довільній формі.

Особа може подати інші документи, що підтверджують її професійні та моральні якості.

Документи подають особисто (або уповноваженою особою згідно з довіреністю) до конкурсної комісії у строк до 09.10.2020 включно.

Особа, яка подає документи, відповідає за достовірність поданої інформації, про що ставить свій підпис.

Дата, час, місце проведення конкурсного відбору: 15.10.2020 о 10 годині 00 хвилин в приміщенні Кролевецької міської ради за адресою: Україна, 41300, Сумська обл., Кролевецький р-н, м. Кролевець, вул. Грушевського, № 19, кабінет № 16.

Прізвище, ім’я, по батькові, засоби зв'язку та електронна пошта відповідальної особи, яка надає додаткову інформацію про проведення конкурсного відбору: Ткаченко Віталій Михайлович, головний спеціаліст відділу освіти управління освіти, молоді, спорту, культури і туризму Кролевецької міської ради, номер засобу зв'язку 096 6352945, (05453) 95542, електронна пошта: krolrada@ukr.net.

Голова конкурсної комісії Рекуха Олена Володимирівна, СЕКРЕТАР КРОЛЕВЕЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь