A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

КРОЛЕВЧАНИ – ДЖЕРЕЛО ВЛАДИ У ГРОМАДІ

Дата: 07.12.2020 07:51
Кількість переглядів: 482

25 жовтня 2020 року Кролевеччина перегорнула чергову сторінку своєї історії. Кролевецький район в результаті адміністративно-територіальної реформи трансформувався в одну об’єднану територіальну громаду. Обрано новий депутатський корпус, в якому є представники і міста і сіл, з’явилися нові обличчя, які будуть відстоювати інтереси пересічної людини. Тому хочу подякувати всім небайдужим громадянам, що виконали свій конституційний обов’язок, та віддали свій голос за оновлену Кролевеччину, виказуючи своїм представникам у новообраній владі високу довіру.

         На разі, на календарі, 7 грудня – День місцевого самоврядування. Це спільне свято, адже існування громади, яка утримується за рахунок платників податків залежить, як від професійності і сумління службовців, які виконують представницькі функції народовладдя, так і від небайдужості і громадської активності її членів. Тільки разом ми можемо подолати ті виклики, що судилися нам долею, гідно вийти з кризових ситуацій.

         Хочеться згадати словами вдячності ветеранів місцевого самоврядування, тих, хто присвятив своє життя служінню людям, не рахувався ні з часом, ні зі станом здоров’я виконуючи цю благородну місію. На вашому фундаменті ми і надалі будемо прагнути розбудувати нашу малу Батьківщину – Кролевеччину.

         Зичу всім здоров’я, сімейного благополуччя, достатку, а найголовніше мирного неба над головою.

         Зі святом!

Кролевецький міський голова                                         Віктор ЛЕХМАНФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь