Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

Шановні роботодавці! Кролевецька районна філія Сумського обласного центру зайнятості надає фінансову допомогу суб?єктам господарювання - юридичним особам, зареєстрованим на території Кролевеччини.

Дата: 14.12.2020 10:15
Кількість переглядів: 291

Фото без опису

 

Шановні роботодавці!

         У зв′язку з набранням чинності Законом України «Про соціальну підтримку застрахованих осіб та суб′єктів господарювання на період здійснення обмежувальних протиепідемічних заходів, запроваджених з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19» Кролевецька районна філія Сумського обласного центру зайнятості надає фінансову допомогу суб′єктам господарювання - юридичним особам, зареєстрованим на території Кролевеччини, у вигляді одноразової матеріальної допомоги на найманих працівників задля збереження робочих місць в період дії обмежувальних протиепідемічних заходів з 08 січня по 24 січня 2021 року.

Для отримання державної фінансової підтримки необхідно подати пакет документів, визначений Порядком надання одноразової матеріальної допомоги, затвердженим постановою КМУ від 09.12.2020 р. №1231, у термін до 21 грудня 2020 року. 

Консультації з питань отримання юридичними особами одноразової матеріальної допомоги на найманих працівників для збереження робочих місць можна отримати у кабінеті №14 Кролевецької районної філії ( м. Кролевець, проспект Миру,7) або за телефоном 9-73-34.

                                                                                                 Адміністрація центру зайнятості

 

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь