Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

Відбулося друге пленарне засідання другої сесії Кролевецької міської ради

Дата: 25.12.2020 17:14
Кількість переглядів: 953

ПРИЙНЯТО БЮДЖЕТ КРОЛЕВЕЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ НА 2021 РІК

24 грудня відбулося друге пленарне засідання другої сесії Кролевецької міської ради восьмого скликання. На порядок денний було винесено 72 питання.
Впродовж пленарного засідання депутатський корпус на чолі із міським головою Віктором Лехманом розглянули питання соціально-економічного розвитку, ряд програм, що стосуються освіти, фізичної культури та спорту, медичної та інших галузей. Також було затверджено положення про центр надання адміністративних послуг виконавчого комітету Кролевецької міської ради та затверджено перелік адміністративних послуг. Крім того, на черговій сесії було схвалено основний фінансовий документ - бюджет Кролевецької міської територіальної громади на 2021 рік. Після голосування, голова бюджетної комісії міськради Віктор Камінський подякував колегам-депутатам за підтримку бюджету: “Це дійсно була важка, плідна робота, як депутатів, так і безпосередніх розробників – працівників фінансового управління. Намагалися, з тих доходів, що маємо, задовольнити максимально потреби усіх галузей”.
Підбиваючи підсумки, Віктор Лехман висловив вдячність депутатському корпусу та виконавчому комітету міської ради за спільну, плідну, конструктивну та оперативну роботу. Очільник громади наголосив на тому, що наступний рік буде не менш складним, але він вірить у те, що спільно та разом зможемо зробити Кролевеччину спроможною та націленою на розвиток.

Слід зазначити, що впродовж пленарних засідань двох сесій Кролевецької міської ради було розглянуто та прийнято рішення з 253 питань за рекордно короткий термін.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь