Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

На Кролевеччині зі снігом впоралися

Дата: 14.01.2021 13:36
Кількість переглядів: 666

Фото без опису

За даними Сумського обласного гідрометцентру, внаслідок вчорашньої негоди, на території Кролевеччини утворився сніговий покрив висота якого сягає 6 сантиметрів. Комунальні служби громади, а також підприємства та окремі підприємці, які на договірних умовах допомагають у розчистці снігу, вийшли на прибирання пізно ввечері, 13 січня, коли сніговий покрив вже був достатній для залучення спеціалізованої техніки.

Як повідомили у відділі житлово-комунального господарства Кролевецької міської ради, для розчищення центральних вулиць міста Кролевець важку техніку надав ТОВ «Кролевецький комбікормовий завод».

Фото без опису

Мікрорайони міста розчищалися від снігу відповідно до укладених оплатних договорів з МКП «Ремдільниця». Зокрема, мікрорайон Андріївка – Володимир Стариченко, Гончарівка – Ігор Ткаченко, район Підстанції та ЗОШ № 2 – Олександр Дячок. Інші мікрорайони міста – МКП «Ремдільниця», яке залучило 4 одиниці снігоприбиральної техніки. Прибудинкові території розчищали працівники та техніка КП «Кролевецька ЖЕК».

У селах району прибирання снігу здійснювалося підприємствами, аграрними формуваннями та фізичними особами, що мають відповідну техніку та здійснюють свою діяльність на відповідних територіях, згідно домовленостей з виконуючими обов’язки старост.

«За досить коротий термін було укладено договори на розчистку снігу з приватними суб’єктами господарювання, також в необхідній кількості заготовлено суміш для підсипки доріг та тротуарів, розроблено відповідні маршрути. Суттєву підтримку в даному питанні надає наш основний інвестор - ТОВ «Кролевецький комбікормовий завод». Оперативно спрацювали і комунальні служби міста, тож можемо констатувати, що на Кролевеччині з снігом впоралися успішно. Користуючись нагодою, також хочу подякувати керівництву заводу силікатної цегли за безкоштовну передачу значної кількості піску та депутату Кролевецької міської ради Олександру Дячку за допомогу у доставці та придбанні гранвідсіву для підсипки тротуарів», - сказав заступник Кролевецького міського голови Олег Шприндель.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь