A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

Віктор Лехман: «Ми маємо якісно організовувати свою роботу, оперативно, мобільно, а головне – ефективно реагувати на виклики, адже часу для «розкачки» немає»

Дата: 18.01.2021 13:05
Кількість переглядів: 841

Фото без опису

Сьогодні, 18 січня, під час апаратної наради при Кролевецькому міському голові Віктору Лехману обговорювалися найближчі плани та перспективи розвитку Кролевецької громади, зупинялися на поточній діяльності та організації роботи працівників управлінь і відділів міської ради.

«Колеги, я наголошую на тому, що кролевчани мають бачити нашу роботу, відчувати те, що за життєдіяльність Кролевеччини відповідають професійні, амбітні, знаючі люди. Ми маємо якісно організовувати свою роботу, оперативно, мобільно, а головне – ефективно реагувати на виклики, адже часу для «розкачки» немає. Звертаюсь до всіх, надавайте проєкти, бачення, ідеї і ініціативи, які покращать життя наших людей. Відсидітися не вдасться нікому», - сказав він.

Також, міський голова звернув особливу увагу на належне обслуговування жителів громади в центрі надання адміністративних послуг Кролевецької міської ради, у відділі соціального захисту населення та інших підрозділах, які безпосередньо взаємодіють з людьми.

«Якщо нашим людям потрібно, то ми станемо для них не лише працівниками органу місцевого самоврядування, а й психологами, соціальними працівниками тощо. Кролевчани мають знати, що тут їм раді, на них завжди чекають і готові підставити плече у будь-якій ситуації», - наголосив Віктор Лехман.

Слідкуйте з новинами на каналі - https://t.me/kroleveckagromada_info 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь