A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

Проєкт "Таборування "Дубовицька Січ" став переможцем обласного конкурсу національно-патріотичного виховання

Дата: 19.01.2021 11:03
Кількість переглядів: 801

Фото без опису

Відповідно до рішення конкурсної комісії, на підставі рейтингу конкурсних пропозицій, проєктом-переможцем Конкурсу проєктів у напрямку національно-патріотичного виховання, розроблених інститутами громадянського суспільства у сфері роботи з дітьми та молоддю, для реалізації яких надається фінансова підтримка у 2021 році, визначено "Таборування "Дубовицька Січ" (керівники: Микола Дорогій та Віталій Сущенко) від ГО «Волонтерська спільнота «Разом переможемо» та ГО «Кролевецький молодіжний клуб «Джура». Виходячи з  цього, на реалізацію проєкту з обласного бюджету передбачено надання фінансової підтримки у сумі понад 83 тисячі гривень.

«Проєктом передбачено організація та проведення влітку 2021 року п’ятиденного таборування для 100 дітей та молоді, у наметовому таборі, за козацьким устроєм, із елементами військово-патріотичного виховання. Кролевеччину традиційно будуть представляти кілька роїв із населених пунктів громади. Також до нас долучатимуться рої із учнівської та студентської молоді Сумської, Чернігівської, Полтавської областей», - розповів керівник проєкту Микола Дорогій.

Проєкт "Таборування "Дубовицька Січ" є однією із авторських методик вишкільного таборування, яке проходить на теренах Кролевецької громади щороку.

Також, на обласний конкурс проєктів управління молоді та спорту Сумської обласної державної адміністрації від Кролевецької громади були представлені проєкти "Рушниковий міст" від ГО "Центр українознавства «Гідність" (керівник Світлана Марченко) та  "Еко містечко" від ГО "Кролевеччина Разом" (керівник Олександр Ляшенко), що був створений спільно з представниками Молодіжної ради Кролевецької міської територіальної громади.

Дані проєкти увійшли до рейтингу конкурсних пропозицій, але у зв’язку зі зменшенням обсягів фінансування на 2021 рік не отримали фінансової підтримки. Проте, проєкт "Еко містечко" заплановано внести до обласного та міського календарного плану заходів щодо реалізації проєктів у галузі молодіжної політики.

 

Слідкуйте за новинами на каналі - https://t.me/kroleveckagromada_info 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь