A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

У Кролевецькій громаді впроваджують нові підходи до організації харчування школярів

Дата: 20.01.2021 13:11
Кількість переглядів: 707

Фото без опису

Сьогодні, 20 січня, відбулася зустріч із представниками закладів загальної середньої освіти з питань організації харчування при управлінні освіти, молоді, спорту, культури та туризму Кролевецької міської ради.

Начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Кролевецького районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області Людмила Романенко ознайомила присутніх з новим Санітарним регламентом для закладів загальної середньої освіти, що набув чинності 01 січня 2021 року.

Регламент визначає гігієнічні стандарти для усіх типів закладів загальної середньої освіти, що дозволить створити безпечні умови для організації освітнього процесу.

Серед іншого, у новому Санітарному регламенті змінено підходи до організації харчування, встановлено вимоги до харчових продуктів та готових страв, що можуть пропонуватись дітям. Наприклад, передбачено низку обмежень за вмістом солі, цукру та жиру з урахуванням сучасних тенденцій здорового харчування. Крім того, у Санітарному регламенті визначено Перелік продуктів харчування, які забороняється продавати у шкільних буфетах (чіпси, сухарики, ковбаси, сосиски, деякі солодощі, газовані напої, кава та ін.). Також встановлені групи харчових продуктів, які повинні бути в щоденному шкільному раціоні учнів (злакові, овочі, фрукти та ягоди, молочні продукти).

 

Слідкуйте за новинами на каналі - https://t.me/kroleveckagromada_info 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь