A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

Глобальний проєкт Кролевецької громади – це покращення якості питної води

Дата: 20.01.2021 15:01
Кількість переглядів: 894

Про розробку проєктів щодо реконструкції очисних споруд у місті Кролевець, енергетичної модернізації водозабору по вул. Воїнів-Інтернаціоналістів та капітальний ремонт мережі водогонів по місту говорили на нараді при голові Кролевецької міської ради Віктору Лехману.

Як зазначалося, реалізація даних проєктів є дороговартісною, адже за попередніми розрахунками на ці цілі потрібно понад 30 мільйонів гривень. Тож, для їх реалізації необхідно залучати кошти з різних джерел фінансування, зокрема з обласного та державного бюджетів, державного Фонду регіонального розвитку тощо. 

«Глобальні проєкти – це довгострокові плани, які ми зможемо втілити за сприяння депутатів обласної ради, наших представників у Верховній Раді, через залучення грантових коштів наших Європейських партнерів тощо. Над цим потрібно постійно працювати, наголошувати, але зараз ми повинні деякі  проєкти розробити, а також реанімувати ті, що були зроблені раніше, але так і залишились не реалізованими», - підкреслив Віктор Лехман.

За словами заступника міського голови Олега Шпринделя, окрім глобальних проєктів по місту Кролевець у сфері забезпечення якісною питною водою, також розробляються заходи та проєкти із очистки колодязів у селах громади, створення водних кооперативів для забезпечення централізованої подачі води населенню сільських населених пунктів, ремонту, реконструкції та облаштування водогонів в селах громади тощо.

 

Слідкуйте за новинами на каналі: https://t.me/kroleveckagromada_info


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь