A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

Депутат Кролевецької міської ради очолив ДП "Кролевецький агролісгосп"

Дата: 20.01.2021 14:05
Кількість переглядів: 1817

Фото без опису
Від учора, 19 січня, депутат Кролевецької міської ради Дмитро Бочаров призначений на посаду директора ДП "Кролевецький агролісгосп". Він уклав контракт з керівництвом Сумського обласного комунального підприємства "Сумиоблагроліс" строком на 3 роки.

Дмитро Бочаров обраний депутатом Кролевецької міської ради від Сумської обласної організації ПП "Слуга народу", До призначення на посаду директора ДП "Кролевецький агролісгосп" працював тренером-викладачем з джиу-джитсу ДЮСШ "Олімп" Кролевецької міської ради, є тренером національної збірної з джиу-джитсу.

Нагадаємо, 14 грудня, на першому пленарному засіданні другої сесії восьмого скликання, депутати Кролевецької міської ради прийняли рішення про подання клопотання перед Сумською обласною радою  про передачу цілісного майнового комплексу ДП “Кролевецький агролісгосп” до комунальної власності Кролевецької міської територіальної громади в особі Кролевецької міської ради. Попередньо, 11 грудня, на засіданні сесії Сумської обласної ради депутати створили робочу групу щодо вивчення питання можливості передачі районних дочірніх підприємств «Сумиоблагролісу» до комунальної власності міських, селищних та сільських рад, об’єднаних територіальних громад Сумської області.

 

Слідкуйте за новинами на каналі - https://t.me/kroleveckagromada_info 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь