A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

Члени депутатської комісії з ЖКГ підтримали винесення на сесію Звернення щодо зниження тарифів на газ та електроенергію

Дата: 20.01.2021 17:01
Кількість переглядів: 785

Фото без опису

У рамках підготовки до першого пленарного засідання третьої сесії Кролевецької міської ради, яка відбудеться 25 січня, депутати плідно працюють в комісіях. Зокрема, сьогодні, 20 січня, відбулося засідання комісії з питань будівництва, промисловості, житлово-комунального господарства, побутового, торговельного обслуговування, громадського харчування, транспорту, зв’язку, розвитку підприємництва, інвестиційної та зовнішньоекономічної діяльності, управління комунальною власністю Кролевецької міської ради.

Голова комісії Євген Тригуб звернувся до колег з тим, щоб підтримати внесення на засідання сесії Звернення до Президента України, Кабінету Міністрів України, депутатів Верховної ради щодо зниження тарифів на газ та електроенергію для населення, а також закладів соціальної сфери й недопущення їх необґрунтованого зростання. Відповідні звернення були подані від громадськості Кролевця, під яким кролевчани збирали підписи на протязі двох тижнів та від фракції ВО «Батьківщина» в міськраді. Члени комісії підтримали Звернення від громади і його буде рекомендовано до розгляду депутатів міської ради на засіданні сесії.

Також, на комісії було представлено депутатам новопризначеного очільника КП «Кролевецьводоканал» Олександра Фокіна, який розповів присутнім про стан справ на підприємстві, зазначивши, що дана галузь знаходиться в досить скрутному становищі. Було обговорено шляхи вирішення проблемних питань підприємства та покращення якості питної води.

 

Слідкуйте за новинами на каналі: https://t.me/kroleveckagromada_info


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь