A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

На Кролевеччині пройдуть заходи до Дня Соборності України

Дата: 21.01.2021 10:10
Кількість переглядів: 442

Фото без опису

22 січня в Україні відзначається День Соборності України. На Кролевеччині пройде ряд заходів на відзначення державного свята.

Так, 22 січня, о 13.30 за участі керівництва Кролевецької міської ради відбудуться урочистості біля пам'ятника Т.Г. Шевченка у м. Кролевець. Захід пройде без залучення громадськості, виходячи із встановлених карантинних обмежень.

Також, Центром культури Кролевецької міської ради 22 січня, о 14.00 у прямому ефірі, у групі Центр культури Кролевецької міської ради у Фейсбук https://www.facebook.com/groups/dkKrolevets відбудеться флешмоб «Об’єднаємо долоні – об’єднаємо серця».

"Створюйте разом з нами «мапу Єднання України» у додатку jambjard Googl , розмістіть долоню-стікер з назвою вашого населеного пункту за посиланням https://jamboard.google.com/.../1qxoCSiVf.../viewer....  Передайте флешмоб ланцюга єдності «Об’єднаємо долоні – об’єднаємо серця» вашим підписникам та друзям", - закликають організатори.

Також, для дітей та молоді Кролевеччини, працівниками закладів освіти, бібліотечних установ громади будуть проведені тематичні заходи у дистанційному режимі.

 

Слідкуйте за новинами на каналі: https://t.me/kroleveckagromada_info


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь