Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

У Кролевецькій міській раді депутатський день

Дата: 22.01.2021 15:50
Кількість переглядів: 856

Фото без опису

Сьогодні, 22 січня, у рамках підготовки до першого пленарного засідання третьої сесії Кролевецької міської ради восьмого скликання, відбулися засідання постійної комісії з питань освіти, охорони здоров’я, культури, фізкультури і спорту, соціального захисту населення, адміністративно-територіального устрою, забезпечення законності, правопорядку, охорони прав, свобод і законних інтересів громадян (голова А.В. Мусієнко) та погоджувальної ради при Кролевецькому міському голові Віктору Лехману.

На комісії були розглянуті питання: про розгляд пропозицій до порядку денного третьої сесії  першого пленарного засідання Кролевецької міської ради; про пропозиції до плану роботи постійної комісії міської ради з питань освіти, охорони здоров'я, культури, фізкультури, спорту, соціального захисту населення на 2021 рік, а також про звернення Цимбала Світлани, мешканки с. Буйвалове та в.о. старости с. Дубовичі Олександра Ковальчука щодо присвоєння Стожку Михайлу Петровичу звання "Почесний громадянин Кролевеччини". Усі питання, окрім останнього, були рекомендовані до розгляду на черговій сесії міськради. Питання щодо присвоєння звання Стожку Михайлу Петровичу  було надіслано виконавцям на доопрацювання, адже потрібно розробити Положення про Почесного громадянина Кролевецької громади.

На Погоджувальній раді депутати розглянули порядок денний чергової сесії, акцентувавши увагу на кандидатах на посади старост в Кролевецькій громаді.

Фото без опису

Слідкуйте за новинами на каналі: https://t.me/kroleveckagromada_info 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь