Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

В'ячеслав Жовтя: "Ми плануємо залучити до розробки Стратегії розвитку Кролевецької громади широку громадськість, експертне середовище та врахувати думку кожного жителя"

Дата: 26.01.2021 11:24
Кількість переглядів: 1014

Фото без опису

Днями, за участі заступника Кролевецького міського голови В'ячеслава Жовті та начальника відділу економічного розвитку та інвестицій Тетяни Харитонової пройшла семінар-нарада щодо розробки Стратегії розвитку Кролевецької громади до 2027 року. У заході взяли участь в.о. старост, представники стурктурних підрозділів міської ради, державних установ та організацій, депутати Кролевецької міської ради.

Як зазначила Тетяна Харитонова, відповідна Стратегія була прийнята на рівні держави, також, наприкінці минулого року Стратегію розвитку Сумської області на 2021-2027 роки було затверджено в Сумській обласній раді. Наразі готується розпорядження міського голови про створення робочої групи зі створення Стратегії розвитку Кролевеччини до 2027 року та плану заходів із її впровадження.

Фото без опису

"Ми хочемо чути ваші пропозиції, обгрунтування, бачення щодо розвитку територій. Виходячи з цього, будть розроблені програмні заходи, які ми будемо втілювати. Ми плануємо залучити до розробки Стратегії широку громадськість, експертне середовище та врахувати думку кожного жителя громади. Також, нам в розробці будуть допомагати відповідні фахівці, зокрема з ГО "Платформа розвитку громад", Центру розвитку місцевого самоврядування тощо", - зауважив В'ячеслав Жовтя.

Фото без опису

Слідкуйте за новинами на каналі: https://t.me/kroleveckagromada_info 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь