A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

У Кролевецькій міській раді рішення приймаються колегіально

Дата: 26.01.2021 21:44
Кількість переглядів: 788

Фото без опису
У Кролевецькій міській раді йде активна підготовка до засідання сесії міської ради. Друге пленарне засідання відбудеться вже 29 січня, а тому наразі депутати міської ради активно працюють в комісіях.

Працівники апарату та виконавчі органи міської ради, керівники комунальних підприємств попередньо готують проєкти рішень, доповідають перед депутатським корпусом з питань, що виносяться на сесію, обґрунтовують подання, інформують про роботу з прийнятих рішень, проблемних питань та всього, що стосується життєдіяльності громади.

Кожен пункт затвердженого Порядку денного розглядається на профільних комісіях, відповідно до приналежності. Депутати, погоджують та рекомендують до розгляду питання на засіданнях сесії міської ради чи виконавчого комітету, або відправляють їх на доопрацювання.

Потім, за участі Кролевецького міського голови Віктора ЛЕХМАНА, відбувається засідання Погоджувальної Ради, де депутати обмінюються рішеннями своїх комісій, узгоджують питання, дискутують, щоб вже в сесійній залі приймати вивірені рішення.

Постійні комісії – це дієвий інструмент роботи депутата. У Кролевецькій міській раді утворено чотири профільні постійні комісії:

Тобто, в Кролевецькій громаді рішення щодо життєдіяльності населення, розвитку територій та їх управління приймають колегіально. У структурі управління варто розділити три гілки: це Кролевецький міський голова та підпорядковані йому виконавчі органи ради, комунальні підприємства тощо, другою гілкою влади є депутатський корпус Кролевецької міської ради, у складі 26 депутатів та третя гілка – виконавчий комітет Кролевецької міської ради, у складі 35 осіб. Зауважимо, що до складу виконавчого комітету за посадами входять старости сіл, також туди включені представники різних сфер та галузей Кролевеччини. Склад виконкому затверджують депутати міської ради.

 

Слідкуйте за новинами на каналі: https://t.me/kroleveckagromada_info 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь