A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

Комісія з питань земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища погодила проєкти рішень, що будуть винесені на сесію міської ради

Дата: 27.01.2021 09:54
Кількість переглядів: 563

Фото без опису

Вчора, 26 січня, відбулося засідання постійної комісії з питань земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища Кролевецької міської ради (Голова комісії – Наталія НАЗАРЕНКО). Усі депутати, що входять у дану комісію були присутні і активно включилися в роботу. Доповідала з винесених питань начальник земельного відділу виконавчого комітету Кролевецької міської ради Лариса СМОЛЯК.

До розгляду депутатів, що входять до складу комісії було винесено 19 питань, що заплановані до винесення на друге пленарне засідання третьої сесії Кролевецької міської ради восьмого скликання. Зокрема, у зв’язку з реорганізацією структури міської ради, депутати рекомендували на сесії прийняти рішення «Про відділ земельних відносин та охорони навколишнього середовища виконавчого комітету Кролевецької міської ради». Також, ряд питань стосувався уточнення площ земельних ділянок громадян, виготовлення документації з землеустрою, надання земельних ділянок в оренду, у власність, детального плану територій тощо.

На комісії депутати погодили винесення на сесію питань передачі земельних ділянок в оренду ТОВ «Кролевецький комбікормовий завод», ТОВ «Десна» та ТОВ «Райз Північ».

З організаційних питань теж були прийняті відповідні рішення, зокрема депутати погодили затвердження нового складу конкурсної комісії з проведення конкурсного відбору суб’єктів оціночної діяльності у сфері оцінки земель на території міста Кролевець, конкурсної комісії з конкурсного відбору виконавців робіт із землеустрою, оцінки земель та визначення виконавця земельних торгів. Погодили депутати даної комісії і план своєї роботи на І квартал 2021 року.

Всі питання Порядку денного засідання комісії з питань земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища знайшли підтримку у депутатів і рекомендовані до винесення на друге пленарне засідання третьої сесії Кролевецької міської ради восьмого скликання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь