A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

У Кролевці проходить обстеження житлового фонду

Дата: 27.01.2021 11:02
Кількість переглядів: 611

Фото без опису

За дорученням Кролевецького міського голови Віктора ЛЕХМАНА, КП «Кролевецька ЖЕК» (начальник Олександр СУЩЕНКО) проводить обстеження житлового фонду міста Кролевець.

Як зазначив очільник громади, першочергово потрібно обстежити кожен багатоквартирний будинок, в якому управителем є комунальне підприємство Кролевецької міської ради, щоб знати все про стан житлового фонду міста. Звісно ж, що багато будинків потребують значних капіталовкладень, але без повної картини і детального аналізу приступати до робіт неможна.

Також, Віктор ЛЕХМАН наголосив на тому, щоб Кролевецька житлово-експлуатаційна контора, спільно з управдомами виявили та обстежили так звані безхозні квартири, адже вони можуть створювати небезпеку для мешканців будинку. Зокрема він навів приклад, як в одній із багатоповерхівок людина самовільно заселилася у покинуту квартиру і зробила з неї сміттєзвалище, до того ж не додержувалась правил пожежної безпеки. Це ледь не стало причиною трагедії. У іншому випадку, соціально невідповідальний громадянин не приділяв уваги стану водопровідних труб у власній квартирі, що призвело до затоплення мешканців під’їзду і люди понесли значні матеріальні втрати.

Фото без опису

Фото без опису

Тож, міський голова звертається до мешканців багатоквартирних будинків, управдомів, у випадках, коли в будинку є безхозні квартири чи проживають соціально невідповідальні люди, тісно співпрацювати з КП «Кролевецька ЖЕК» в даному питанні, щоб не допустити повторення відповідних подій, що можуть призвести до трагічних наслідків.

До КП «Кролевецька ЖЕК» можна звернутися за тел.: 068-064-18-90 або за адресою: м. Кролевець, вул. Поштова, 9

 

Слідкуйте за новинами на каналі: https://t.me/kroleveckagromada_info 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь