A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

Депутати бюджетної комісії визначилася з питаннями, що розглядатимуться на черговій сесії Кролевецької міської ради

Дата: 27.01.2021 15:30
Кількість переглядів: 1270

Фото без опису

26 січня відбулося засідання постійної комісії з питань бюджету, фінансів, цін та соціально-економічного і культурного розвитку, планування та обліку (Голова – Віктор КАМІНСЬКИЙ), на якій були присутні 5 із 7 депутатів, що входять до її складу. Також взяли участь у роботі комісії Кролевецький міський голова Віктор ЛЕХМАН та секретар міської ради Сергій КОЗИНЕЦЬ.

На порядку денному розглядалися клопотання від розпорядників бюджетних коштів. Тобто, управління, відділи, виконавчий комітет, місцева пожежна охорона звернулися до депутатського корпусу погодити перерозподіл асигнувань, в межах затверджених кошторисів. І комісія надала свої схвальні рекомендації з даних питань, зокрема було погоджено виділення 20 тисяч гривень ГО «Кролевецька районна організація Української Спільки ветеранів Афганістану» до відзначення 15 лютого – Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав; 70 тисяч гривень – компенсації фізичним особам, що надають послуги з догляду на непрофесійній основі, на потреби місцевої пожежної охорони, допомога кролевчанам на відновлення пошкодженого вогнем майна – 15 тисяч гривень та 15 тисяч гривень виділено фінансовому управлінню, у зв’язку із очікуваною зміною оренди приміщення. Всі ці питання будуть винесені на друге пленарне засідання третьої сесії Кролевецької міської ради восьмого скликання.

Клопотання від громадян, що надійшли до Кролевецької міської ради у ІV кварталі 2020 року і не були розглянуті, направлені на довивчення до відділу житлово-комунального господарства, який запрацює з 2 лютого 2021 року. Це питання встановлення перил біля будинку по вул. Калнишевського, 4, ремонту дороги по вул. Чкалова, ремонту колодязів, автобусної зупинки у селі Мутин, відновлення тротуару по проспекту Миру тощо. Також, клопотання від Управління поліції охорони в Сумській області, які просять про виділення 12 тисяч гривень на встановлення системи термінового виклику поліції, передане на вивчення до відділу  надзвичайних ситуації Кролевецької міської ради. Після опрацювання даних питань у профільних відділах, їх буде повернуто на розгляд депутатів.

Слідкуйте за новинами на каналі: https://t.me/kroleveckagromada_info 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь