A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

Освітянська комісія погодила питання, що будуть винесені на сесію

Дата: 28.01.2021 15:38
Кількість переглядів: 961

Фото без опису

Сьогодні, 28 січня відбулося засідання постійної комісії Кролевецької міської ради з питань освіти, охорони здоров’я, культури, фізкультури і спорту, соціального захисту населення, адміністративно-територіального устрою, забезпечення законності, правопорядку, охорони прав, свобод і законних інтересів громадян (Голова – Алла МУСІЄНКО). На засіданні були присутні 4 із 6 депутатів, що входять до її складу.

Голова комісії поінформувала присутніх про питання, що планують розглянути на сесії міської ради. Зокрема, щодо звіту Кролевецького міського голови про здійснення державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності у 2020 році, внесення змін до плану діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів на 2021 рік та внесення змін до Програми соціального захисту населення Кролевецької міської територіальної громади на 2021-2023 роки.

У зв’язку з реорганізацією управління освіти, молоді, спорту, культури та туризму буде утворено кілька самостійних підрозділів, в тому числі і відділ освіти Кролевецької міської ради. На цьому зупинилася Алла Мусієнко окремо.  Погодили члени комісії і затвердження структури новоутвореного відділу культури і туризму Кролевецької міської ради. Також, планують створити службу у справах дітей виконавчого комітету Кролевецької міської ради.

З усіх піднятих питань депутати одноголосно прийняли рішення, рекомендувати їх до розгляду на другому пленарному засіданні третьої сесії Кролевецької міської ради восьмого скликання.

Слідкуйте за новинами на каналі: https://t.me/kroleveckagromada_info 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь