A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

Виконавчий комітет міської ради прийняв важливі рішення з питань життєдіяльності громади

Дата: 28.01.2021 16:36
Кількість переглядів: 1220

Фото без опису

Сьогодні, 28 січня, відбулося засідання виконавчого комітету Кролевецької міської ради під головуванням Кролевецького міського голови Віктора ЛЕХМАНА. На засідання прибули 29 із 35 членів виконкому, працівники структурних підрозділів Кролевецької міської ради та її виконавчого комітету, які доповідали з питань порядку денного.

Члени виконавчого комітету першочергово затвердили план роботи виконкому на І квартал 2021 року, який представив керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Кролевецької міської ради Олег ХАЛЕЦЬКИЙ.

Також заслухали інформацію начальника загального відділу апарату міськради Юлії СИТНИК щодо стану розгляду звернень громадян та організації особистого прийому у виконавчому комітеті у 2020 році.

Начальник відділу комунального майна управління ЖКГ, будівництва та комунальної власності Кролевецької міської ради Людмила ГОРОХ представила на розгляд членів виконкому питання, що стосуються передачі комунального майна із власності сільських рад, пожежних команд до спільної власності територіальної громади, а також надання у користування майна структурним підрозділам міської ради. Було підтримано рішення щодо визначення відділу комунального майна відповідальним за зберігання протоколів зборів співвласників багатоквартирних будинків.

Внесено зміни до складу опікунської ради при виконавчому комітеті Кролевецької міської ради. З даним питання до членів виконкому звернулася провідний спеціаліст юридичного відділу апарату міськради Оксана КАЛИНА.

Начальник відділу будівництва і житлово-комунального господарства управління ЖКГ, будівництва та комунальної власності міськради Андрій ПЕТРЕНКО поінформував з питань про громадські роботи у 2021 році та видалення дерев на території населених пунктів Кролевецької громади. Їх було підтримано одноголосно. У розрізі питання видалення дерев, член виконкому, заступник Кролевецького міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олег ШПРИНДЕЛЬ звернувся до виконуючих обов’язків старост сіл Кролевецької міської територіальної громади, що були присутні на засіданні, з тим, щоб вони в найближчий час подали відповідні звернення про видалення аварійних дерев, адже до даної роботи в громаді будуть підходити планово, у межах існуючого законодавства та бюджетного процесу. Наразі, відповідні заяви надійшли лише від шести представників сіл громади.

Також виконком прийняв рішення щодо перереєстрації громадян, які перебувають на квартирному обліку, взяття на облік осіб та зняття тих, хто вже не потребує поліпшення житлових умов, надання житла в оренду та дострокове розірвання договору найму тощо. Були змінені, за зверненнями громадян, адреси нерухомого майна та присвоєно адресу обєкту будівництва та нерухомого майна.

Виконавчий комітет Кролевецької міської ради також опікується питаннями соціального захисту населення, зокрема підтримав рішення щодо комісії з питань надання допомоги громадянам, які проживають на території Кролевецької міської ради та затвердив відповідне Положення. З даних питань доповіла начальник відділу соціального захисту населення виконавчого комітету Кролевецької міської ради Наталія ДІБРОВА.

Наприкінці засідання, Кролевецький міський голова Віктор ЛЕХМАН подякував присутнім за плідну роботу, а також звернувся до в.о. старост, які до цього очолювали сільські ради, але їх кандидатури не були затверджені на відповідні посади старост, зі словами щирої вдячності за зроблене на своїх територіях.

«Я розраховую на вашу підтримку в питаннях розвитку сільських територій і в подальшому, адже турбота за села громади – це те, чим ви жили всі ці роки і впевнений, що ви не залишитесь байдужими до долі малої батьківщини», - сказав Віктор ЛЕХМАН.

Слідкуйте за новинами на каналі: https://t.me/kroleveckagromada_info 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь