A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

Сесія Кролевецької міської ради пройшла злагоджено та конструктивно

Дата: 29.01.2021 17:50
Кількість переглядів: 1028

Фото без опису
Сьогодні, 29 січня відбулося друге пленарне засідання третьої сесії Кролевецької міської ради восьмого скликання. На засідання прибули 19 із 26 депутатів, також були присутні голова Кролевецької РДА Наталія СРІБРАНЕЦЬ та старший оперуповноважений Глухівського МРВ УСБУ в Сумській області Сергій ПЕТРЕНКО.

На початку засідання, Кролевецький міський голова Віктор ЛЕХМАН поінформував присутніх про відзначення 29 січня - Дня пам’яті полеглих у бою під Крутами. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих молодих ураїнців, які проявили жертовність і героїзм заради незалежності України.

На Порядку денному сесії було розглянуто 57 питань, що стосувалися організації роботи керівництва, апарату та виконавчого комітету Кролевецької міської ради, комунальних закладів, соціального захисту населення, а також прийнято ряд рішень у сфері земельних питань. Внесено зміни до ряду Програм, у зв’язку з реорганізацією управлінь та відділів міськради. Всі питання попередньо узгоджувалися на засіданнях профільних депутатських комісій.

Варто зауважити, що депутатський корпус Кролевецької міської ради підтримав рішення щодо звільнення орендарів від сплати орендної плати за користування майном територіальної громади в особі Кролевецької міської ради. Тобто, підприємці, що не здійснювали свою діяльність, у зв’язку із встановленим карантином, у період з 8 по 24 січня, і орендують майно територіальної громади, за відповідною заявою, будуть звільнені від сплати. Тим, хто ще не подав заяви до Кролевецької міської ради, варто її надати протягом місяця від дати оприлюднення відповідного рішення. Дане рішення не поширюється на орендарів, які сплачують орендну плату за договорами оренди комунального майна в розмірі 1 гривня в рік та на тих, хто здійснював свою діяльність та використовував майно громади у період дії карантину.

Також, були розглянуті та підтримані рішення щодо організації роботи створених у селах громади обслуговуючих кооперативів, функціонування місцевих пожежних команд. У блоці бюджетних питань - затверджені перерозподіли асигнувань в межах виділених коштів, за клопотаннями головних розпорядників, а також внесені відповідні зміни до Програми економічного і соціального розвитку Кролевецької міської територіальної громади на 2021-2023 роки.

 
Слідкуйте за новинами на каналі: https://t.me/kroleveckagromada_info 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь