A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

На Кролевеччині збільшилась кількість хворих з Covid-19

Дата: 01.02.2021 11:35
Кількість переглядів: 952


За даними центру первинної медико-санітарної допомоги Кролевецької міської ради, за тиждень виявлено 19 нових підтверджених випадків Covid-19, за попередній - 12. Наразі, на амбулаторному лікуванні перебуває 53 активних хворих, з підозрою – 10, одужало – 28. Проведено 48 тестувань методом ПРЛ.

 У ЦПМСД на Covid-19 захворіло 6 медичних працівників, з них чотири лікаря.

«Для оперативної діагностики до центру надійшло 1800 тестів на визначення антигенів. У лютому розпочнеться кампанія з вакцинації проти Covid-19», -  зазначила директор ЦПМСД Наталія ІВАШКО на апаратній нараді при Кролевецькому міському голові.

У КП «Кролевецька лікарня», з 25 по 31 січня, зареєстровано 7 нових підтверджених випадки Covid-19, за попередній тиждень – 8. У лікарні перебуває 17 активних хворих з підтвердженим діагнозом Covid-19 та 10 – з підозрами. У реанімаційному відділенні лікарні перебуває 6 чоловік. За тиждень проведено тестувань методом ПРЛ - 13, методом ІФА: на Ig G - 115,  Ig M - 140.

«Спостерігається тенденція до збільшення випадків захворювання на Covid-19. Для лікарні було закуплено швидкі тести на визначення антигенів, медикаментами забезпечені», - поінформувала в.о. директор КП «Кролевецька лікарня» Людмила СЕРГІЄНКО.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь