Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

На Кролевеччині збільшилась кількість хворих з Covid-19

Дата: 01.02.2021 11:35
Кількість переглядів: 971

Фото без опису
За даними центру первинної медико-санітарної допомоги Кролевецької міської ради, за тиждень виявлено 19 нових підтверджених випадків Covid-19, за попередній - 12. Наразі, на амбулаторному лікуванні перебуває 53 активних хворих, з підозрою – 10, одужало – 28. Проведено 48 тестувань методом ПРЛ.

 У ЦПМСД на Covid-19 захворіло 6 медичних працівників, з них чотири лікаря.

«Для оперативної діагностики до центру надійшло 1800 тестів на визначення антигенів. У лютому розпочнеться кампанія з вакцинації проти Covid-19», -  зазначила директор ЦПМСД Наталія ІВАШКО на апаратній нараді при Кролевецькому міському голові.

У КП «Кролевецька лікарня», з 25 по 31 січня, зареєстровано 7 нових підтверджених випадки Covid-19, за попередній тиждень – 8. У лікарні перебуває 17 активних хворих з підтвердженим діагнозом Covid-19 та 10 – з підозрами. У реанімаційному відділенні лікарні перебуває 6 чоловік. За тиждень проведено тестувань методом ПРЛ - 13, методом ІФА: на Ig G - 115,  Ig M - 140.

«Спостерігається тенденція до збільшення випадків захворювання на Covid-19. Для лікарні було закуплено швидкі тести на визначення антигенів, медикаментами забезпечені», - поінформувала в.о. директор КП «Кролевецька лікарня» Людмила СЕРГІЄНКО.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь