Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

На розчистку доріг Кролевця від снігу залучаються аграрії, підприємці та депутати

Дата: 01.02.2021 16:14
Кількість переглядів: 1317

Фото без опису

На вихідних комунальні служби міста, підрядні організації та працівники агроформувань здійснювали розчистку Кролевця від снігу.

Як повідомили у профільному управлінні, місту допомагали у розчистці снігу ТОВ «Кролевецький комбікормовий завод» (центральні вулиці міста) та ТОВ «Кролевець елеватор» (мікрорайон Подолове) на благодійній основі. Також, за власною ініціативою, виїхав на розчистку снігу по деяким вулицям мікрорайону Андріївка представник ФГ «Стариченко».

Фото без опису

Договори підряду на розчищення мікрорайонів від снігу укладені з ФОП «Ткаченко» (Гончарівка, мала Гончарівка та Кучерявий хутір) та ФОП «Дячок» (від бульвара Шевченка до мікрорайону Козин), усі інші вулиці, провулки та мікрорайони розчищав транспорт МКП «Ремдільниця».

Як поінформував директор комунального підприємства Олексій ДЕРДУН, у суботу та неділю до розчищення міста від снігу було залучено 6 одиниць техніки, на підсипку доріг використали 14 тон суміші, зупинки та пішохідні доріжки вручну чистили працівники підприємства.

Фото без опису

За інформацією начальника КП «Кролевецька ЖЕК» Олекандра СУЩЕНКА, вони працюють над очищенням прибудинкових територій та Кролевецької лікарні. До роботи було залучено 1 трактор та 11 чоловік двірників.

Фото без опису

Як зазначив заступник міського голови Олег ШПРИНДЕЛЬ, розчистка доріг від снігу координується і з відповідними депутатами за їх згодою, зокрема з ФОП «Ткаченко» співпрацює депутат міської ради від фракції «Європейської солідарності» Євген ТРИГУБ, з ФОП «Дячок» - депутат від фракції «Наш край» Володимир ДЕМЧЕНКО.

«Майже всі мікрорайони міста охоплені увагою депутатів, зокрема за розчистку мікрорайону Андріївка відповідає депутат міської ради Еседуллах ХАНАЛІЄВ, а за мікрорайоном Подолове закріплено депутата міської ради Оксану ПИЛИПЕНКО», - відзначив він.

Також, варто відмітити, що відновлено роботу GPS-навігаторів і рух комунального транспорту відслідковується.

Фото без опису

Слідкуйте за новинами на каналі: https://t.me/kroleveckagromada_info 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь