A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

Проаналізовано ефективність роботи зі зверненнями громадян за 2020 рік

Дата: 02.02.2021 14:17
Кількість переглядів: 1332

Про підсумки роботи зі зверненнями громадян та організації особистого прийому у виконавчому комітеті Кролевецької міської ради за 2020 рік розповіла на засіданні виконавчого комітету Кролевецької міської ради начальник загального відділу апарату Юлія СИТНИК.

Вона зазначила, що за 2020 рік виконавчим комітетом Кролевецької міської ради було отримано 407 звернень (за 2019 рік – 591), порушено 411 питань.

«У своїх зверненнях мешканці міста порушують переважно питання комунального та дорожнього господарства, поліпшення житлових умов, соціального захисту, тощо. Так, найбільше звернень за звітний період (220) до виконавчого комітету Кролевецької міської ради надійшло з соціальної політики та соціального захисту населення. Це питання, які стосуються надання матеріальних допомог», - підкреслила виступаюча

Вона додала, що за результатами розгляду виплачено допомоги на лікування на суму 412 тисяч гривень, на поховання громадян – 5 тисяч гривень. Крім цього, надано допомоги громадянам, що постраждали внаслідок пожеж на суму 30 тисяч гривень.

Також виплачено матеріальну допомогу громадянам, на відшкодування вартості проїзду для проходження гемодіалізу – 30 150 гривень.

Актуальними питаннями, з яким громадяни звертаються до Кролевецької міської ради, це питання комунального господарства. За поточний рік звернулося 110 осіб.

З житлової політики за звітний період звернулася 21 особа, це питання пов’язані з поліпшенням умов проживання (квартирний облік), внесення змін до справи з квартирного обліку, заяви про видачу свідоцтв про право власності на житло, про виплату грошової  компенсації дітям-сиротам та інше. 

«Вживаються заходи та приділяється особлива увага з вирішення проблем, з якими звертаються особи з інвалідністю, ветерани війни та праці, багатодітні сім’ї, особи, постраждалі від аварії на Чорнобильській АЕС, одинокі матері, учасники бойових дій та члени їх сімей, які потребують соціального захисту та підтримки», - йшлося у виступі Юлії СИТНИК

Так, за 2020 рік надійшло 90 звернень від зазначеної категорії, вирішено позитивно – 61. Крім цього, відповідальним працівником юридичного відділу апарату виконавчого комітету Кролевецької міської ради надається первинна юридична допомога громадянам. За 2020 рік надано 21 юридична консультація.

За 2020 рік, проведено 40 особистих прийомів громадян Кролевецьким міським головою, отримано 32 звернення. За результатами розгляду, вирішено позитивно 15 питань.

Загалом вирішено позитивно – 271 звернення, що складає 67,1 %, на решту надані обґрунтовані роз'яснення.

Слідкуйте за новинами на каналі: https://t.me/kroleveckagromada_info 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь