A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

У міській раді пройшла перша установча нарада з новопризначеними старостами сіл Кролевеччини

Дата: 04.02.2021 08:10
Кількість переглядів: 1670

Фото без опису

3 грудня, у залі засідань Кролевецької міської ради пройшла нарада з новопризначеними старостами сіл Кролевеччини, під головування Кролевецького міського голови Віктора ЛЕХМАНА.

«Староста – це головна людина на селі і звертаюсь до заступників, всіх працівників відділів, комунальних підприємств, координувати свою роботу з ними та сприяти у вирішенні питань, що будуть надходити від старост, що опікуватимуться усіма сферами життєдіяльності сільського населення», - зазначив Віктор ЛЕХМАН.

Під час наради, старостам розповіли про необхідні першочергові кроки на посаді, як і з ким координувати свою роботу, окреслили коло відповідальності та закликали активно включатися в роботу. Було наголошено на активній співпраці з суб’єктами господарювання, що здійснюють свою діяльність на територіях сіл громади.

Фото без опису

Перед старостами виступили заступники міського голови, начальники відділів виконавчого комітету міської ради, які безпосередньо співпрацюватимуть у питаннях земельних відносин, комунального майна, економічного та соціального розвитку, соціального захисту населення, функціонування місцевих пожежних команд, освіти, культури, архівного відділу РДА тощо.

«У контексті даного питання, хочу ще раз подякувати депутатському корпусу Кролевецької міської ради за прийняті рішення щодо охоплення всіх сільських територій представниками влади, адже увага до сільського населення починається із повноважних представників селян у органах місцевого самоврядування», - зауважив міський голова.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь