A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

Кролевецькі заклади загальної середньої освіти переходять на роботу за новим санітарним регламентом

Дата: 09.02.2021 17:35
Кількість переглядів: 1752

Фото без опису

Сьогодні, 9 лютого, відбувся семінар-нарада керівників закладів загальної середньої освіти  за участі фахівців відділу освіти Кролевецької міської ради та Кролевецького районного управління Головного управління Держпродспоживслужби.

Головною темою, що обговорювали на нараді - роз’яснення Санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти, що почав діяти з 1 січня 2021 року.

Начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Кролевецького районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Сумський області Людмила РОМАНЕНКО надала детальні роз’яснення положень регламенту.

Зокрема, у новому документі містяться санітарно-гігієнічні норми, як облаштовувати територію школи, її будівлі та навчальні приміщення, зокрема, спортивні майданчики, фізкультурно-спортивні приміщення, кабінети інформатики, санітарні вузли, приміщення допоміжного та підсобного призначення тощо.

«Новий Санітарний регламент враховує кілька дуже важливих аспектів: інтереси дітей з особливими освітніми потребами, розвиток технічних засобів навчання і правила їхнього використання під час освітнього процесу, та приділяє багато уваги шкільному раціону учнів», - деталізували на нараді.

Слідкуйте за новинами на каналі: https://t.me/kroleveckagromada_info 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь