Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

У найближчі дні негода не відступить

Дата: 09.02.2021 19:58
Кількість переглядів: 1724

Фото без опису

Найближчі три доби циклони не полишать територію України та Сумщини, разом з несприятливими погодними умовами, які вони обумовлюватимуть, - про це інформують в Сумському обласному гідрометцентрі.

10 лютого: вночі без істотних опадів, вдень сніг, місцями значний сніг, вночі та вранці на півночі області туман, на дорогах ожеледиця, сніговий накат. Вітер північний 5-10 м/с. Температура вночі -7..-12*, на півночі області місцями до -17*, вдень -2..-7*.

11 лютого: вночі без істотних опадів, вдень невеликий, місцями помірний сніг, на півдні області з дощем, місцями ожеледь, на дорогах ожеледиця. Вітер змінних напрямків 3-8 м/с. Температура вночі -9..-14*, вдень 0..-5*.

12 лютого: помірні, вночі місцями значні опади, (сніг, мокрий сніг, дощ), місцями хуртовина, ожеледь, на дорогах ожеледиця.  Вітер південний 7-12 м/с, вдень пориви 15-20 м/с. Температура протягом доби -2..-7*, на півдні області до +3*.

Слідкуйте за новинами на каналі: https://t.me/kroleveckagromada_info 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь