A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

З прочистки глибоководної свердловини розпочнеться реанімація водного господарства Кролевця

Дата: 10.02.2021 09:23
Кількість переглядів: 2356

За дорученням Кролевецького міського голови Віктора ЛЕХМАНА розроблена дорожня карта із забезпечення населення міста Кролевець якісною питною водою і визначені першочергові кроки в даному питанні.

«Погодні умови не дозволяють нам зараз розпочати комплексну заміну водопроводів у місцях найбільшої аварійності, до даного питання ми плануємо приступити весною, але зараз потрібно починати з розчистки глибоководної свердловини, з якої водою забезпечується населення міста та заклади соціальної сфери», - зазначив Віктор ЛЕХМАН.

Виходячи з цього, 4 лютого, заступник Кролевецького міського голови Олег ШПРИНДЕЛЬ та директор КП «Кролевецьводоканал» Олександр ФОКІН зустрілися з представником ТОВ «Технології гідроочищення» Євгеном МАШИРОМ. Дане підприємство ще у 2019 році проводило дослідження головної, найглибшої свердловини міста. Як було зазначено, вона потребує невідкладного очищення та відновлення дебіту водозабору. Без даної роботи, якість питної води покращити не вдасться.

Вже наступного дня з даного питання зібралися голови та представники фракцій та постійних комісій Кролевецької міської ради: Володимир ДЕМЧЕНКО, Дмитро КОВАЛЬОВ, Віктор КАМІНСЬКИЙ, Віталій БАКУНОВЕЦЬ, Дмитро БОЧАРОВ, Євген ТРИГУБ. Після ознайомлення зі станом справ на підприємстві, переглянувши результати досліджень глибоководної свердловини, рішення про початок її розчистки було прийнято одноголосно та було рекомендовано невідкладно приступити до даної роботи.

Навесні, також, буде проведено очистка резервуарів – ємностей, в які із свердловини закачують воду, а потім подають її населенню міста Кролевець.

Наступним кроком стане енергетична модернізація водозабору по вул. Воїнів-Інтернаціоналістів, який зможе забезпечувати місто Кролевець водою високої якості в холодну пору року, коли споживання води досягає свого річного мінімуму. В теплу пору року місто переходитиме на свердловину, яка наразі потребує розчищення і від якої місто споживає воду сьогодні. Таким чином, підприємство, за рахунок зменшення використання електричної енергії, зможе зменшити фінансові витрати в майбутньому.

«Енергетична модернізація – це основа, адже енергетичний ринок диктує нам тарифну політику, а тому, саме в питаннях зменшення енергоємності наших підприємств маємо бути послідовні, впроваджуючи сучасні технології», - підкреслив Кролевецький міський голова.

Слідкуйте за новинами на каналі: https://t.me/kroleveckagromada_info 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь