A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

Стан розчистки доріг від снігу у Кролевецькій громаді 10 лютого

Дата: 10.02.2021 18:12
Кількість переглядів: 2343

Фото без опису

Після сніжного ранку та дня на Кролевеччині спостерігається значний приріст снігового покриву. Комунальні служби Кролевецької міської ради та підрядні організації, агроформування та інші суб’єкти господарювання, депутати міської ради, що допомагають у розчищенні снігу, приступили до розчищення снігу з обіду, адже при сильному снігопаді, їх робота була б марною.

Фото без опису

Так, наразі, у місті Кролевець на розчищенні снігу працює 6 одиниць техніки МКП «Ремдільниця», також допомагає у розчищенні транспорт ТОВ «Кролевецький комбікормовий завод», ТОВ «Кролевець Елеватор» розчищає мікрорайон Подолове, у Андріївці задіяний транспорт Ремдільниці, а також міжрайонного водного господарства.

Фото без опису

На закріплених територіях працюють за договорами підряду ФОП «Ткаченко» (Гончарівка) та ФОП «Дячок». Прибудинкові території та Кролевецької лікарні розчищає транспорт КП «Кролевецька ЖЕК». Усі працівники Ремдільниці та ЖЕКу задіяні у розчистки від снігу зупинок та тротуарів.

Фото без опису

Варто зауважити, що центральні вулиці міста розчищає трактор Джон Дир ТОВ «Кролевецький комбікормовий завод», який за своїми габаритами не може розчищати вузькі вулиці, а транспорт комунальних підприємств ще не встигає доїхати, тож до віддалених вуличок та перевулків техніка добереться згодом, адже працюватиме у посиленому режимі.

Фото без опису

У селах громади на очистці снігу працює транспорт та працівники аграрних формувань та інших суб’єктів господарювання. Зокрема, у селі Алтинівка та Майорівка - ФГ «Хоменко», сіл Бистрик, Безкровне, Ковбасине, Марухи, Папкине, Прогрес, Ретик, Соломашине, Срібровщина, Червона Гірка - ТОВ «Кролевець-Агро» та ФОП «Дячок», сіл Божок, Веселі Гори, Заболотове – ФОП «Мироненко», сіл Буйвалове, Миколаєнкове, Неровнине, Свидня, селище Мирне – ТОВ «Кролевецький комбікормовий завод», Грузчанський старостинський округ – ДП «Кролевецьке ЛМГ», сіл Добротове, Терехове – ТОВ «Обрій», села колишньої Дубовицької сільради - ДП «Кролевецьке ЛМГ», сіл Зазірки, Калашинівка, Новоселиця - ТОВ «Кролевецький комбікормовий завод», сіл Камінь, Заруддя, Морозівка – ФОП «Куцогол», територія колишньої Локнянської сільської ради – СТОВ «Полісся», сіл Литвиновичі, Антонівка, Воргол - ТОВ «Кролевецький комбікормовий завод», сіл Мутин, Отрохове, Жабкине, Горохове, Кащенкове, Кубахове, Хоменкове – ТОВ СП «Нібулон», сіл Обтове, Губарівщина, Погорілівка – ТОВ «Десна», Реутинський старостинський округ - ДП «Кролевецьке ЛМГ», сіл Спаське, Лапшине, Любитове – ФОП «Мороз», села Тулиголове – ФОП «Козлов», сіл Ярове, Загорівка, Ярославець та Покровське – ТОВ «Кролевецький комбікормовий завод».

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Слідкуйте за новинами на каналі: https://t.me/kroleveckagromada_info 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь