A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

Мешканцям Кролевецької громади надаватимуть широкий спектр соціальних послуг

Дата: 11.02.2021 17:13
Кількість переглядів: 2427

Фото без опису

Заступник Кролевецького міського голови В’ячеслав ЖОВТЯ зустрівся з суб’єктами соціальної роботи, які надають послуги мешканцям Кролевецької громади, що опинилися в складних життєвих обставинах та іншим категоріям громадян.

«У розрізі проведення адміністративно-територіальної реформи, мешканці Кролевецької громади, на зважаючи на реорганізацію органів влади, мають отримувати широкий спектр соціальних послуг», - зауважив він на нараді.

Було наголошено, що нині звернення громадян щодо надання пільг та субсидій, отримання коштів на лікування та інші опрацьовуються у центрі надання адміністративних послуг виконавчого комітету Кролевецької міської ради.

Фото без опису

У свою чергу, начальник відділу соціального захисту населення виконавчого комітету Кролевецької міської ради Наталія ДІБРОВА, представник центру надання адміністративних послуг виконкому Кролевецької міської ради та директор центру надання соціальних послуг Ольга РОМАНЕНКО дали кваліфіковані роз'яснення щодо механізму опрацювання звернень громадян з питань отримання соціальних послуг та різних видів соцдопомог та взяли до уваги проблемні питання, які виникають в роботі соціальних робітників.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь