A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

Кролевецькі спортсмени-силачі - рекордсмени обласних змагань

Дата: 15.02.2021 11:08
Кількість переглядів: 3004

Фото без опису

У неділю, 14 лютого в м. Суми відбувся Чемпіонат Сумської області з жиму лежачи. Змагання відбувалися серед всіх вікових груп: юнаків та дівчат, юніорів та юніорок, чоловіків та жінок, а також ветеранів.

Кролевецька громада була представлена вихованцями ДЮСШ "ОЛІМП", юніорами та ветеранами, яких до змагань підготував тренер-викладач Денис КОНОВАЛЕНКО.

За результатами змагань у ваговій категорії до 40 кг ІІ місце виборов Тимофій РОМАНЮК, до 46 кг: І місце - Максим ДЗЮБА, ІІ місце - Євгеній ЛЯШЕНКО, ІІІ місце - Степан ПАСТУХОВ; у ваговій категорії до 49 кг: І місце та новий рекорд області встановив Павло ДЖУРАЄВ, ваговій категорії до 59 кг: І місце - Іван ГУРІН, ІІ місце - Роман МИХАЙЛЕНКО.

В екіпірувальному дивізіоні до 66 кг: І місце - Антон ПАВЛОВ, І місце у ваговій категорії до 83 кг виборов Олег ЖИЖНЕВСЬКИЙ. Серед юніорів: до 66 кг -  І місце Денис СТОЖОК, ваговій категорії +120 кг - І місце Дмитро ЛОБОДА. Серед ветеранів: до 66 кг - І місце Олександр БУРМА, до 93 кг - ІІ місце Олександр РОМАНЮК. Серед чоловіків ваговій категорії до 120 кг - І місце Денис КОНОВАЛЕНКО.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь