A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

У Кролевецькій громаді збільшилась кількість хворих з тяжким перебігом Covid-19

Дата: 15.02.2021 14:02
Кількість переглядів: 2908

Фото без опису

За даними центру первинної медико-санітарної допомоги Кролевецької міської ради, за минулий тиждень виявлено 37 нових підтверджених випадків захворювання на Covid-19 серед мешканців громади. Наразі, у центрі зареєстровано 84 активних хворих з підтвердженим діагнозом та 8 чоловік з підозрами.

За минулий тиждень одужання від коронавірусної інфекції підтвердили у 13 хворих. Проведено тестувань методом ПРЛ – 61.

Як повідомили у КП «Кролевецька лікарня», за минулий тиждень до відділень закладу госпіталізовано 17 хворих, що вдвічі більше, ніж на попередньому тижні. Наразі, активних хворих в лікарні – 24 чоловіки, з них у відділенні інтенсивної терапії перебуває 5 хворих. За минулий тиждень, від ускладнення коронавірусної хвороби, померло п’ятеро людей. Серед персоналу Кролевецької лікарні також поширюється дане захворювання.

Як зазначила на апаратній нараді при Кролевецькому міському голові т.в.о. головного лікаря Людмила СЕРГІЄНКО, на даний час спостерігається збільшення хворих з тяжким перебігом Covid-19 і швидке його поширення. Лікарі відзначають, що наразі серед кролевчан розповсюджується новий штам вірусу, з коротшим інкубаційним періодом, більш тяжким перебігом. Також, було зазначено, що на Кролевеччині виявлено випадки повторного зараження Covid-19.

Кролевецький міський голова дав доручення максимально активізувати роботу «Гарячої лінії» з  Covid-19, щоб люди, телефонуючи туди мали змогу отримати всю необхідну інформацію та допомогу.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь