A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

У Кролевці вшанували воїнів-інтернаціоналістів

Дата: 16.02.2021 08:14
Кількість переглядів: 2478

15 лютого, у сквері воїнів-афганців, пройшов урочистий мітинг з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 32-ї річниці виводу військ з Республіки Афганістан.

До своїх побратимів, членів громадської організації «Кролевецька районна організація Української спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)» звернувся її голова Сергій ХОМЕНКО зі словами щирої радості від зустрічі та невимовного болю за померлими друзями. Він згадав людей, які доклали зусиль задля встановлення у Кролевці пам’ятного знаку та облаштування скверу, в якому щорічно збираються на урочисті заходи, воїни-афганці: місцевого краєзнавця Федора Степановича ЯКОВЕНКА, екс-голову Кролевецької районної ради Миколу Вікторовича АВРАМЕНКА та колишнього керівника спілки ветеранів Афганістану Анатолія Івановича МАКСИМЕНКА, які залишили по собі добрий слід на землі, відійшовши у Вічність.

Також, від громадської організації були вручені Подяки за сприяння у діяльності місцевої спілки воїнів-афганців її постійним членам, а також Кролевецькому міському голові Віктору ЛЕХМАНУ, депутату Сумської обласної ради, директору Кролевецького комбінату хлібопродуктів Геннадію ГОРДІЄНКУ, депутату Кролевецької міської ради, директору Центу культури Ігорю ГУМЕНЮКУ та директору ДП «Кролевецьке ЛМГ» Олександру ПОСОШЕНКУ.

Схили присутні голову у вічній шані до тих, хто не повернувся з Афганістану, хлопців, яким назавжди залишилось 20 – це кролевчани Лев Васильович МИЛОРАДОВ, Валентин Васильович ПЕТРУШЕНКО, Олег Олександрович РОЄНКО, Анатолій Іванович СТРАФУНВолодимир Григорович ШЕРЕМЕТ, а також обтівчанин Володимир Євгенович СОНІН.

Також, присутні вшанували пам’ять усіх побратимів, всіх чоловіків, що несли свою службу в Республіці Афганістан та відійшли на небо, хвилиною мовчання та покладанням квітів до пам’ятного знаку БМП.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь