A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

Посилено протиепідеміологічні заходи

Дата: 19.02.2021 16:44
Кількість переглядів: 3050

Фото без опису

Сьогодні, 19 лютого, відбулося засідання комісії ТЕБ та НС Кролевецької міської ради, де розглядалися питання щодо погіршення епідемічної ситуації, яка склалася на Кролевеччині у зв’язку із суттєвим збільшенням захворюваності на COVID-19. Засідання провів міській голова Віктор Лехман.
      Згідно з рішенням комісії, заслухавши інформацію в.о. директора КП «Кролевецька лікарня» Людмили Сергієнко, директора КП «Кролевецький ЦПМСД» Наталії Івашко, заступника міського голови В’ячеслава Жовті та начальника відділу освіти Кролевецької міської ради Станіслава Масалиги  для запобігання поширення захворювання на території Кролевецької територіальної громади було прийняте рішення – з 19 по 26 лютого 2021 року перевести на дистанційну форму навчання :
- 5-11 класи закладів освіти міста Кролевець;
- 1- 11 класи закладів освіти сіл Камінь та Спаське;
- заклад дошкільної освіти (ясла-садок) № 6 Кролевецької міської ради;
- позашкільні заклади освіти.
        Влада звертається до громадян бути свідомими і дотримуватися встановлених протиепідемічних обмежень, зокрема у громадських місцях потрібно носити маску, не гребувати дезінфекцією та миттям рук, не піддавати небезпеці себе та своїх рідних. Суб’єкти господарювання мають забезпечити неухильне дотримання встановлених обмежень у закладах торгівлі.
      Нагадаємо, якщо у вас з’явилися симптоми респіраторно-вірусного захворювання, одразу потрібно звернутися до свого сімейного лікаря для отримання рекомендацій.
 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь