A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

На засіданні постійної комісії з питань земельних відносин.

Дата: 23.02.2021 15:30
Кількість переглядів: 1852

Фото без опису

Сьогодні, 23 лютого, відбулося засідання постійної комісії з питань земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища Кролевецької міської ради. Засідання провела її голова – Наталія Назаренко. На засіданні були присутні п’ять із шести членів комісії, а також, на запрошення -  начальник земельного відділу виконавчого комітету Кролевецької міської ради Лариса Неровня.

На порядок денний було винесено 16 питань, що заплановані до розгляду на засіданні четвертої сесії Кролевецької міської ради восьмого скликання.

Депутати обговорили питання, що стосувалися уточнення площ земельних ділянок громадян, виготовлення документації з землеустрою, надання земельних ділянок в оренду, а також про дозволи на розроблення проєктів, затвердження проєктів землеустрою й передачу земельних ділянок громадянам у власність.

Крім того, були розглянуті питання: про комісію з розгляду земельних спорів, про виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власнику права на земельну частку (пай), про зміну цільового призначення земельної ділянки та про прийняття земельних ділянок сільськогосподарського призначення з державної у комунальну власність.

Депутати погодили винесення на сесію питань надання земельних ділянок в оренду ТОВ «Кролевецька репродуктивна аграрна ініціатива», ПП «АГРОСПАСЬКЕ» та Мутинському споживчому товариству. Також було погоджено питання про передачу земельних ділянок у власність окремим фізичним особам.

Всі питання порядку денного, що були винесені на розгляд постійної комісії з питань земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища, були одноголосно підтримані депутатами та рекомендовані до винесення на розгляд четвертої сесії Кролевецької міської ради.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь